Üdvözöljük a szupergyumolcs.hu weboldalán! Az alábbiakban részletezzük, hogyan kezeljük és védelmezzük az Ön személyes adatait a weboldalunk használata során. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi információkat.

1. Adatkezelő Azonosítása

  • Az adatkezelő neve: Fekete Ildikó EV.
  • Az adatkezelő adószáma: 65348491-1-43
  • Az adatkezelő levelezési címe: 1181, Budapest Üllői út 415.
  • Kapcsolattartó: Fekete Ildikó
  • Telefon: +36 30 703 1810
  • E-mail: hello@szupergyumolcs.hu

A személyes adatok kezelése során kizárólag technikai jellegű feladatok ellátására az alábbi adatfeldolgozót veszi igénybe:

  • Az adatkezelő megnevezése: Websupport Magyarország Kft.
  • Az adatkezelő levelezési címe: 1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.
  • Az adatkezelő e-mail címe: info@ezit.hu
  • Az adatkezelő telefonszáma: +36 1 700 40 30
  • Az adatkezelő cégjegyzékszáma: 01-09-381419
  • Az adatkezelő adószáma: 25138205-2-43
  • Az adatkezelő adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-86690/2015.

Az adatfeldolgozó az adatkezelést az adatkezelő utasításai szerint végzi, az adatkezelést érintő érdemi döntést nem hozhat, a tudomására jutott személyes adatokat kizárólag az adatkezelő rendelkezései szerint dolgozhatja fel, saját céljára adatfeldolgozást nem végezhet, továbbá a személyes adatokat az adatkezelő rendelkezései szerint köteles tárolni és megőrizni.

2. Személyes Adatok Gyűjtése és Felhasználása

Amennyiben Ön kapcsolatot kíván velünk létesíteni a weboldalon található kapcsolati űrlap segítségével, személyes adatait (például neve, e-mail címe, telefonszáma) megadhatja. Az ilyen módon összegyűjtött adatokat kizárólag azzal a céllal használjuk fel, hogy válaszolhassunk az Ön megkeresésére és információkat nyújthassunk a szolgáltatásainkról.

3. Adatvédelem és Továbbítás

Az általunk gyűjtött személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik feleknek nem adjuk át, kivéve, ha erre az érvényes jogszabályok vagy hatósági eljárások megkövetelik.

4. Sütik (Cookies)

Weboldalunk sütiket használhat a jobb felhasználói élmény és a weboldal hatékonyságának javítása érdekében. A sütik kis méretű fájlok, melyeket a böngészője tárol a számítógépén. A sütik lehetővé teszik számunkra, hogy információt gyűjtsünk az oldal használatáról, de nem tartalmaznak személyes azonosító adatokat.

5. Jogok és Kapcsolattartás

Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően Önnek jogában áll hozzáférni a róla tárolt személyes adatokhoz, azok helyesbítését kérni, valamint tiltakozni az adatkezelés ellen. Amennyiben bármilyen kérdése van az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a fent megadott elérhetőségeken.

6. Adatvédelmi Tájékoztató Módosítása

Fenntartjuk a jogot, hogy az adatvédelmi tájékoztatót időről időre módosítsuk. Az esetleges változásokról a weboldalon értesítést teszünk közzé.

Köszönjük, hogy megtisztelte weboldalunkat! Amennyiben kérdése van az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Utolsó módosítás dátuma: 2024. január 01.