Hogyan készülnek a gyümölcslevek?

Partnerünk mely termékeit forgalmazzuk, egy hagyományos családi gazdaságból nőtt ki, és úgy termel, hogy csak a természetes dolgokat használja. Ők már régóta foglalkoznak almával, körtével és fekete berkenyével. Az otthonuk egy fontos hely a lengyel gyümölcsöskertek egyik központja.

Több mint 400 éve termesztenek almát és más gyümölcsöket olyan módon, hogy a természetes anyagokat és eljárásokat használják. Ez az ‘ökológiai gazdálkodás’ nevű módszer, ami azt jelenti, hogy olyan módon termelnek, hogy csak a természetes dolgokat használják, hogy jó gyümölcsleveket készítsenek.

Az általunk forgalmazott gyümölcslevekben nincsenek GMO azaz génmódosított vagy vegyszeres dolgok. Ezek a legjobb minőségű gyümölcsökből készülnek, amik ökológiai gazdaságban nevelkednek. Ezek a gyümölcslevek a legjobb választás az egészséges életmódhoz

Az ökológiai és biogazdálkodás elvei

Az ökológiai gyümölcstermesztés környezetbarát megközelítése minimálisra csökkenti a vegyszerhasználatot, támogatja a biodiverzitást, és előnyben részesíti a szerves trágyákat. A vízgazdálkodásra is figyelmet fordít, minimalizálva a vízpazarlást.

A biogazdálkodás teljes körű fenntarthatóságra törekszik, integrálva az organikus anyagokat, a komposztálást, és a környezetbarát technológiákat. A gazdálkodók certifikációk segítségével bizonyítják fenntartható gyakorlataikat.

Mindkét módszer nem csupán egészségesebb gyümölcsöket eredményez, hanem hozzájárul a környezetvédelemhez és a hosszú távú fenntarthatósághoz is a mezőgazdaságban.

Egészséges és környezettudatos gyümölcstermékek

Szeretnénk megosztani veletek azt a különleges receptet, amely a sikeres együttműködés alapja a természettel. Ez a recept nem egy titokzatos formula, sőt, nyitott könyv. Amikor partnereink gyümölcsléket és püréket készítenek, minden lépésnél kiemelten ügyelnek néhány kulcsfontosságú szabályra.

Először is, nem használnak GMO-kat, fokozószereket, színezékeket, tartósítószereket, hozzáadott cukrot vagy édesítőszereket. Célunk az, hogy a lehető legtisztább és egészségesebb termékeket kínáljuk nektek. Így minden korty és falat garantáltan friss és természetes ízekkel fog elkápráztatni.

Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra is, mert hisszük, hogy a természettel való harmonikus kapcsolatnak ez is a része. A csomagolás terén például olyan csapos táskákat használunk, mint a bag-in-box, és üvegpalackokat, amelyek könnyen újrahasznosíthatók. Ezzel nemcsak a minőségi termékeinket garantáljuk számotokra, hanem környezetvédelmi elkötelezettségünket is kifejezzük.

A bio gyümölcslé elkészítésének első és legfontosabb lépése a minőségi alapanyagok kiválasztása. A feldolgozáshoz csak egészséges hibátlan bio, vegyszermentes gyümölcsöket használunk, amelyek teljes értékű tápanyagokban gazdagok. A frissesség és a természetes íz kulcsfontosságú ebben a szakaszban.

Mielőtt nekilátunk a gyümölcslé készítésének, megmossuk alaposan a gyümölcsöket. Ezután felvágjuk őket kisebb darabokra, hogy könnyebben préselhetők legyenek. Különböző gyümölcsöket is használunk nem csak fekete berkenyét, olyanokat mint például homoktövis, fekete málna, ribizli, alma, körte, őszibarack, narancs vagy szőlő.

Préselésnél a gyümölcslevet egy lassúfokozatú prés segítségével érjük el, hogy megőrizzük számodra az ízeket és a tápanyagokat. Majd a csomagolásnál pedig olyan csapos táskákat használunk, mint a bag-in-box, és üvegpalackokat, amelyek könnyen újrahasznosíthatók. Ezzel garantálva a minőségi termékeket számotokra.

Miért érdemes naponta egy pohárnyi friss, bio gyümölcslevet fogyasztani?

A vegyszermentes, bio gyümölcslevek garantálják, hogy csak a természetes, tiszta tápanyagok jutnak el a szervezetünkbe. A bio gyümölcslevek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal, amelyek támogatják az immunrendszert és az egészséges sejtfunkciókat.

Friss, természetes ízek a hozzáadott cukor és mesterséges anyagok nélkül, amelyek élénkítik és felfrissítik az érzékeinket. A bio gyümölcslevek környezetbarát módon készülnek, hozzájárulva a fenntartható mezőgazdasághoz és a természetvédelemhez. A tudatos táplálkozás részeként a bio gyümölcslevek fogyasztása az egészséges életmód iránti elkötelezettséget és a környezettudatosságot tükrözi.

Egy pohár bio gyümölcslevet kortyolgatva nem csak az ízek élvezetét tapasztalhatod meg, de az egészséged és a környezet védelméhez is hozzájárulhatsz. Az egészség és a boldogság lehet, hogy csak egy kortynyira van tőled!