A 2020-as év számos változást hozott az életembe, ahogyan sokakéba. Kozmetikusként dolgozom, és ebben az időszakban néhány hónapig nem tudtam dolgozni a járványok miatt. Ráadásul a családban egy igen ritka agresszív daganatos megbetegedés is felütötte a fejét. Ekkor vált rendkívül fontossá az egészség, mert ilyenkor semmi más nem számít. Tudtam, hogy szükség van valamire, ami kiegészítheti az orvosi kezeléseket. Ismertem néhány hatóanyagot, és tudtam, hogy ezek sokat segíthetnek a terápiában. Hosszú hónapokig kutakodtam az interneten, mire ráleltem arra, hogy melyik gyümölcs vagy zöldség tartalmazza ezeket a hatóanyagokat. Majd további hónapokat vett igénybe, mire megtaláltuk a megfelelő minőségű terméket.

Természetesen mindent egyeztettünk a párom kezelőorvosával, és a gyógyszeres kezelések mellett elkezdtük fogyasztani ezeket a gyümölcsleveket. Az eredmények gyorsan megmutatkoztak, és a párom jól tolerálja a kemoterápiát. A kórházban és az ismerőseink között is felkeltette az érdeklődést, hogy mi az, ami segít neki. Mi pedig boldogan meséltünk. Az érdeklődés egyre nőtt, mert másoknak is jót tett az egészségükkel. Ezért döntöttünk úgy, hogy belevágunk ebbe az üzletbe. Találtunk egy lengyel céget, akik minőségi gyümölcsöket termesztenek és gyümölcsleveket gyártanak. Most ezt a minőséget hozzuk el Magyarországra, hogy Neked és a családodnak is segíthessen az egészségmegőrzésben.

Akik odafigyelnek az egészségükre és érdeklődnek ebben a témában, biztosan hallottak már a superfoodokról, vagyis a szuperélelmiszerekről és szupergyümölcsökről. Az elmúlt évtizedekben ezek a fogalmak rendkívül népszerűvé váltak az egészségtudatos emberek körében. Bár számos cikk található az interneten erről a témáról, nehéz kiszűrni, hogy melyek a valódi értékes tartalmak. Személyes kutatásom során arra jutottam, hogy a szupergyümölcsök azok, amelyek főként bio gazdálkodásból származnak, és kiemelkedően gazdagok tápanyagokban, ásványi anyagokban, vitaminokban, rostokban és antocianinokban.

Az antocianinok erős antioxidánsok, természetes fényvédők, és számos jótékony hatásuk van az egészségre. Ezek a szupergyümölcsök erősíthetik az immunrendszert, védelmet nyújthatnak a vírusos megbetegedések ellen, támogathatják az emésztést, és pozitív hatással lehetnek a szív-érrendszerre, a cukorbetegségre, a koleszterinszintre, a vérnyomásra, a vérképzésre, valamint segíthetnek a daganatos betegségek kezelésében is.

A hagyományos táplálkozásunkban régen megtalálhatóak voltak ezek az értékes hatóanyagok a zöldségekben és gyümölcsökben. Azonban a modern táplálkozásunk sajnos kevésbé tartalmaz ilyen értékes anyagokat. Ezért különösen fontos, hogy minőségi gyümölcsökkel vagy gyümölcslevekkel támogassuk szervezetünket. Ha megfelelő minőségben és mennyiségben fogyasztjuk ezeket a szupergyümölcsöket, gyorsan érezhetjük jótékony hatásaikat.

Az oldalamon olyan termékeket válogattam össze, amelyek a lehető legegészségesebb gyümölcsöket tartalmazzák. Remélem, segíthetek neked könnyebben választani a termékek közül, és támogatni az egészséges életmódodat.

Ezek a gyümölcslevek nem csak egészségesek, hanem rendkívül finomak is. Még a legkisebbek is szívesen fogyasztják. További jó egészséget kívánok neked és a családodnak!